Om by bruun

Jeg har 15 års erfaring inden for grafisk design og produktion til tryk, samt 11 års marketing erfaring. Heraf er 7 år som nordisk marketingchef for et markedsledende brand indenfor beautybranchen. Nu sidder jeg til dagligt som marketing ansvarlig for AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, hvor jeg står for alle former for marketing og grafisk arbejde, både på strategisk og operationelt niveau, og har by bruun ved siden af. Det giver mig den ballast, der skal til for at kunne tænke i hele løsninger, og tilbyde dig den mest effektive løsning ved at kombinere alle marketingplatforme.

Jeg tager 100% ejerskab på de enkelte kundecases og derfor er det vigtigt for mig at kunne stå inde for det jeg leverer og altid levere inden for deadlines. Gennemsigtighed er nøgleordet og et ærligt udgangspunkt, hvor jeg ser kunderne i øjenhøjde, skal skabe langevarige kunderelationer.

Læs mere om min baggrund her.

Med by Bruun henvender jeg mig primært til nystartede og mindre virksomheder, som har brug for et professionelt stykke arbejde til den lavest mulige omkostning. Mit koncept er, at mest muligt spildtid skæres væk, så jeg kan holde prisen nede. Dette gøres ved at al kommunikation med kunden som udgangspunkt forgår over mail og telefon. Gennemsigtige og fair priser skal skabe langvarige kunderelationer.

Har du brug for at få løst en opgave, så kontakt mig via formularen herunder eller på ditte@bybruun.dk. Så tager vi en dialog om din opgave og finder den bedste løsning for dig.