Om by bruun

Jeg har 13 års erfaring inden for grafisk design og produktion til tryk, samt 9 års marketing erfaring, hvoraf 7 år er som nordisk marketingchef for et markedsledende brand. Det giver mig den ballast, der skal til for at kunne tænke i hele løsninger, og tilbyde dig den mest effektive løsning ved at kombinere alle marketingplatforme, på det strategiske og operationelle niveau.

Jeg tager 100% ejerskab på de enkelte kundecases og derfor er det vigtigt for mig at kunne stå inde for det jeg leverer og altid levere inden for deadlines. Gennemsigtighed er nøgleordet og et ærligt udgangspunkt, hvor jeg ser kunderne i øjenhøjde, skal skabe langevarige kunderelationer.

VISION
Jeg vil være virksomhedernes foretrukne marketingpartner, hvor ærlige relationer skal sikre, at kunderne ved, at de får den mest effektive løsning ud fra deres budget. Alt skal være skræddersyet og tage udgangspunkt i den enkelte kunde, uanset om de har brug for grafisk design, online marketing, medieplanlægning og eksekvering mv., og/eller om de har behov for undervisning i ovenstående for at kunne få hverdagen til at fungere optimalt.

MISSION
Jeg vil lave skræddersyede og ærlige marketingløsninger til virksomheder, der tager udgangspunkt i dem, deres behov og deres budget, fordi jeg synes det mangler i branchen. Jeg vil skabe et rum, hvor ingen spørgsmål er dumme, og hvor jeg vil sikre, at kunden ved hvad de køber og hvor de forstår processen.

VÆRDIER
Ærlighed, åbenhed og gennemsigtighed skaber langvarige relationer.